top of page
Om Bongoes

Bongoes har eksisteret siden 1964 og er dermed et af Danmarks ældste danseorkestre.

Orkestret har spillet overalt i landet på hoteller, kroer og haller m.v. - Igennem de mange år har der naturligvis været udskiftninger af besætningen, men Birger Jepsen på bas har været med i alle årene, og har videreført Bongoes uden ophold i de mange årtier.

Bongoes har mange album udgivelser på sit CV – lige fra de gamle kassettebånd, single og LP- plader samt CD`er.

Besætningen består af følgende: Birger Jepsen som har været med fra orkestrets start i1964.

FinnKannegaard på trommer har været med i over 20 år,.

Siden er Bill Dale på guitar, Søren "Klang" Kristiansen på keyboard, og Michael Nielson  på guitar kommet med i Bongoes. 

Søren og Bill har en fortid i kendte Hadsund orkestre som Les Manes og Wind Set m.fl. Bill kommer fra London og har i sine unge dage turneret med store engelske navne overalt i Europa og Israel samt flere andre lande.

Michael Nielson er som den seneste kommet med i 2023, så Bongoes nu er udvidet til 5. mands band. Michael er en rutineret musiker som gennem årene har spillet i mange forskellige orkestre.

Repertoiret består dels af de gode gamle 60`er og 70`er hits blandet med danske hits fra Kim Larsen – Shu-Bi-Dua – John Mogensen og Bamse m.fl. – altså musikken fra ”din ungdom” - dig som gik til bal i Nordjylland i 1960`erne og halvfjerdserne - og årene frem da der var gang i den på en masse dansesteder

bottom of page